Vanzari si reparatii actuatoare

Vanzari si reparatii actuatoare electronice / supape vacumatice turbo.

Actuatoarele electronice sunt si reprezinta noua tehnologie in sistemul de actionare al turbosuflantelor. Fiecare producator de turbosuflanta (Garrett, KKK, Mitsubishi, Holset, BorgWaner, Mahle, Continetal, IHI) a apelat la acest sistem complex si inovator de controlare a geometriei variabile din turbosuflanta.

Avantajele acestui sistem sunt numeroase, insa dintre ele se evidentieaza :

  • 1.Este mult mai prompt in raspuns.
  • 2.Nu mai depinde de sistemul de vacuum
  • 3.Este controlat direct de calculatorul motorului (Engine Control Unit - ECU)
  • 4.Datorita faptului ca este electronic permite diagnosticare

Cu toate aceste are si un mare dezavantaj. Faptul ca, in majoritatea cazurilor, nu se poate achizitiona nou ca piesa separata , livrandu-se doar impreuna cu turbosuflanta. Costurile pentru o turbosuflanta noua cu actionare electronica fiind destul de mari , societatea noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu o oferta completa de reparatii actuatoare electronice.

Idiferent de producatorul actuatorului electronic (Hella , Siemens , Mitsubishi) fiind compus dintr-o parte electronica (cea care receptioneaza informatia de la calculatorul masinii) si o parte mecanica ( cea care traduce informatia in miscarea fizica a tijei) suporta reparatia aferenta.

Pentru mai multe informatii asteptam intrebarile dumnevoastra pe adresa de email office@avdturbo.ro sau telefonic la numarul 0751.666.600

Mai jos va prezentam diferite modele de actuatoare pentru turbosuflante:

actuatoare-turfosuflanta