Vanzari si reparatii actuatoare

Vanzari si reparatii actuatoare electronice / supape vacumatice turbo.

Actuatoarele electronice sunt si reprezinta noua tehnologie in sistemul de actionare al turbosuflantelor. Fiecare producator de turbosuflanta ( Garrett, KKK, Mitsubishi sau IHI ) a apelat la acest sistem complex si inovator de controlare a geometriei variabile din turbosuflanta.

Avantajele acestui sistem sunt numeroase, insa dintre ele se evidentieaza :

  • 1.Este mult mai prompt in raspuns.
  • 2.Nu mai depinde de sistemul de vacuum
  • 3.Este controlat direct de calculatorul motorului
  • 4.Datorita faptului ca este electronic permite diagnosticare

Cu toate aceste are si un mare dezavantaj. Faptul ca nu se poate cumpara nou ca piesa separata , vine doar cu turbina. Costurile pentru o turbina noua cu actionare electronica fiind destul de mari , societatea noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu o oferta completa de reparatii actuatoare electronice.

Idiferent de producatorul actuatorului electronic (Hella , Siemens , Mitsubishi ) fiind compus dintr-o parte electronica ( cea care receptioneaza informatia de la calculatorul masinii ) si o parte mecanica ( cea care traduce informatia in miscarea fizica a tijei ) suporta reparatia aferenta. Idiferent de defectul constatat va putem ajuta cu remedierea acestuia.

Pentru mai multe informatii asteptam intrebarile dumnevoastra pe adresa de email office@avdturbo.ro sau telefonic la numarul 0751.666.600

Mai jos cateva poze cu diferite modele de actuatoare pentru turbosuflante:

actuatoare-turfosuflanta