Despre noi

Sc AVD Turbo SRL a luat nastere in 2006 fiind infiintata din pasiune pentru sistemele turbo. Pana astazi am reusit sa revolutionam intreaga piata de reconditionari turbosuflante din Romania , reusind sa demonstram ca turbinele reconditionate reprezinta o solutie foarte fiabila si relativ ieftina in comparatie cu turbosuflantele noi.

Relatiile cu clientii
Scopul nostru a fost clar stabilit inca de la inceput si atins in scurt timp de la infiintare. Incercarea noastra de a convinge clientul final ca reconditionarea este o solutie mult mai buna decat un produs SH sau din dezmembrari , a trecut intai prin atelierele auto. Aici intalnind de multe ori personal specializat in domeniul auto , a fost relativ simplu sa le demonstram ca o turbosuflanta cu piese noi, de calitate, reconditionata profesional si echilibrata dinamic este mult mai rezistenta in timp si functionare decat un produs din dezmembrari.

Sute de clienti multumiti in scurt timp.
Reusind sa atragem de partea noastra atelierele auto din tara , a fost mult mai usor sa indreptam si clientul final catre aceasta optiune. Ceea ce noi prezentam in training-uri si workshop-uri reprezentantilor de service , se transmitea mai departe catre clientul final cand acesta ajungea in service cu turbosuflanta stricata.
Investitiile permanente facute in aparatura , echipamente si scule de diagnosticare si reconditionare ne-au ajutat sa atingem cel mai ridicat standard de calitate a turbosuflantelor reparate. In 81% din cazuri turbinele reparate de noi au aceasi functionare si fiabilitate ca turbocompresoarele noi. In restul cazurilor ( 19% ) ne apropiem destul de mult de calitatea de nou a turbinelor. Acest  procent de 19% este reprezentat in totalitate de turbosuflantele din industria grea , unde ele functioneaza intr-un regim foarte alert. 
 

Intotdeauna principalul nostru scop a fost acela de a oferii clientului un produs de o calitate superioara , care sa functioneze ireprosabil. Desi de multe ori pentru a ajunge la un pret mai mic , clientii ne-au cerut sa facem rabat de la calitate , acest lucru nu s-a intamplat . Pentru noi este important ca turbosuflanta sa functioneze corespunzator si sa rezista in timp.

De ce sa alegeti AVD Turbo ?

  1. Suntem autorizati RAR pentru reparatii turbo;
  2. Folosim piese originale in reparatii;
  3. Detinem doua masini de echilibrare dinamica;
  4. Avem cel mai dotat atelier din Romania;
  5. Oferim certificate de garantie si echilibrare ;
  6. Oferim suport tehnic la instalare si diagnosticare.
Devenind clientul nostru cu siguranta puteti fi sigur ca turbosuflanta dumneavoastra este reconditionata la cele mai inalte standarde.

Nu este deloc surprinzator ca am ajuns pe primul loc in topul firmelor de reconditionari turbine din Romania. Am ales cu grija oamenii cu care am plecat la acest drum. Toti inca imi sunt alaturi , semn ca si pentru ei este o mandrie sa lucreze la acesta firma , asa cum este pentru mine o mandrie sa stiu ca ei reprezinta impreuna cea mai buna echipa din acest domeniu. Colaboratorii nostri fidelii lauda progresele facute de noi in acest domeniu , si acesta este o motivatie pentru noi sa continuam progresele si sa ramanem la curent cu tot ce e nou in domeniu.
Alexe Victor - Director General

 

Daca vorbele nu sunt suficiente , va invitam sa urmariti clipul nostru de prezentare :