Despre noi

SC AVD Turbo SRL a luat nastere in 2006 fiind infiintata din pasiune pentru sistemele turbo. Pana astazi am reusit sa revolutionam intreaga piata de reconditionari turbosuflante din Romania , reusind sa demonstram ca turbinele reconditionate reprezinta o solutie foarte fiabila si relativ ieftina in comparatie cu turbosuflantele noi.
 
Relatiile cu clientii
Scopul nostru a fost clar stabilit inca de la inceput si atins in scurt timp de la infiintare. Incercarea noastra de a convinge clientul final ca reconditionarea este o solutie mult mai buna decat un produs SH sau din dezmembrari, a trecut intai prin atelierele auto. Aici intalnind de multe ori personal specializat in domeniul auto , a fost relativ usor sa le demonstram ca o turbosuflanta cu piese noi, de calitate, reconditionata profesional si echilibrata dinamic este mult mai rezistenta in timp si functionare decat un produs din dezmembrari.
 
Sute de clienti multumiti in scurt timp
Reusind sa atragem de partea noastra atelierele auto din tara , a fost mult mai usor sa indreptam si clientul final catre aceasta optiune. Ceea ce noi prezentam in training-uri si workshop-uri reprezentantilor de service , se transmitea mai departe catre clientul final cand acesta ajungea in service cu turbosuflanta stricata.
Investitiile permanente facute in aparatura , echipamente si scule de diagnosticare si reconditionare ne-au ajutat sa atingem cel mai ridicat standard de calitate a turbosuflantelor reparate. In 81% din cazuri turbinele reparate de noi au aceasi functionare si fiabilitate ca turbocompresoarele noi. In restul cazurilor ( 19% ) ne apropiem destul de mult de calitatea de nou a turbinelor. Acest procent de 19% este reprezentat in totalitate de turbosuflantele din industria grea, unde ele functioneaza intr-un regim foarte alert.
 
Intotdeauna principalul nostru scop a fost acela de a oferii clientului un produs de o calitate superioara , care sa functioneze ireprosabil. Desi de multe ori pentru a ajunge la un pret mai mic , clientii ne-au cerut sa facem rabat de la calitate , acest lucru nu s-a intamplat . Pentru noi este important ca turbosuflanta sa functioneze corespunzator si sa rezista in timp.
 
De ce sa alegeti AVD Turbo?
1.Suntem autorizati RAR pentru reparatii turbo;
2.Folosim piese de cea mai buna calitate in procesul de reconditionare;
3.Detinem doua masini de echilibrare dinamica;
4.Avem cel mai dotat atelier din Romania;
5.Oferim certificate de garantie si echilibrare;
6.Oferim suport tehnic la instalare si diagnosticare.
 
Devenind clientul nostru puteti fi sigur ca turbosuflanta dumneavoastra este reconditionata la cele mai inalte standarde.