Reconditionari turbine

Procesul de reconditionare al turbosuflantei

AVD Turbo SRL este un centru de reconditionare specializat in reparatia turbosuflantelor pentru toti producatorii: Garrett, Mitsubishi, Holset, IHI, BorgWarner, Mahle, Hitachi. Procesul de reconditionare implica inlocuirea componentelor uzate sau deteriorate cu altele noi, readucand astfel performantele turbocompresorului la starea initiala.

Iata care sunt pasii acestui proces:

  • 1. Inspectia vizuala a turbosuflantei pentru identificarea problemelor si o inspectie amanuntia pentru verificarea starea componentelor.
  • 2. Demontarea turbocompresorului si a tuturor partilor componente. In cadrul acestui proces este necesara o atentie deosebita la detalii, deoarece acest pas reprezinta un moment important pentru identificarea posibilelor cauze ale defectarii turbosuflantei si pentru observarea semnelor de uzura ale componentelor.
  • 3. Efectuarea unei curatari complete a carcaselor, atat la nivelul suprafetei exterioare, cat si la nivelul componentelor interioare. Componentele sunt sablate si curatate cu ultrasunete, cu ajutorul unor echipamente profesionale. Acest proces este esential pentru indepartarea oricarei urme de murdarie, a reziduurilor de ulei si a depunerilor de carbon care ar putea afecta performanta turbocompresorului si durata sa de viata.
  • 4. Inlocuirea tuturor componentelor uzate cu piese noi, originale sau aftermarket, dupa caz.
  • 5. Asamblarea si ajustarea acestora in conformitate cu specificatiile producatorului. Aceasta etapa este esentiala si garanteaza buna functionare si performante optime ale turbocompresorului. Garantam calitatea reconditionarii prin oferirea unui certificat de garantie de 12 luni, fara limita de kilometri pentru serviciile prestate.
  • 6. Incercarea si testarea turbocompresorului pentru a se asigura ca functioneaza corespunzator si ca nu exista scurgeri de ulei sau pierderi de aer.

Este important sa retineti ca pasii specifici pentru reconditionarea unui turbocompresor pot varia in functie de modelul si producatorul acestuia, precum si de gradul de deteriorare a componentelor. De asemenea, este recomandat sa se foloseasca piese de schimb de calitate superioara pentru a asigura performanta si durabilitatea turbocompresorului reconditionat.

Folosim echipamente de cea mai inalta calitate de la producatori precum Turbo Technics, G3 Concepts sau Redat. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, va oferim servicii de inalta calitate de reconditionare a turbosuflantelor. Acest lucru ne permite sa va asiguram ca veti primi un turbocompresor de calitate superioara, astfel incat sa va puteti bucura de performante optime si durata lunga de viata.