Intrebari frecvente

Va prezentam mai jos cele mai frecvente intrebari si rasupunsurile acestora. Speram ca putem oferi un raspuns direct la intrebarea dumneavoastra. Pentru orice alte detalii, va rugam sa ne apelati la numarul de telefon 0751 666 600 (Luni - Vineri, intre orele 09:30 - 18:30).

 

Intrebari generale

Unde pot trimite sau preda o turbosuflanta defecta pentru reparatie ?
Turbosuflanta trebuie trimisa prin curier sau poate fi predata direct la sediul nostru din Strada Suceava, Nr.7, Sector 2, Bucuresti. In plus, va putem oferi servicii de demonatare si montare a turbosuflantelor auto in service-ul nostru autorizat RAR din Strada Nicolae Apostol, Nr. 2-4, Sector 2, Bucuresti.
Cat dureaza procesul de reconditionare al turbosuflantei?
De obicei, reconditionarea unui turbocompresor dureaza maxim 4 ore. In cazuri speciale, cum ar fi nevoia de reparatii mai complexe sau inlocuirea unor piese mai dificil de gasit, timpul necesar poate ajunge pana la 24 de ore. Este important de mentionat ca acest timp poate varia in functie de gradul de deteriorare al turbosuflantei si de modelul acesteia.
Care este perioada de garantie si cum beneficiez de ea?
La AVD Turbo oferim o garantie de 12 luni fara limita de kilometri pentru toate turbosuflantele reconditionate. Pentru a beneficia de garantie, turbosuflanta trebuie instalata intr-un service autorizat RAR, iar instructiunile de montaj din certificatul de garantie trebuie respectate cu strictete, indiferent de tipul turbosuflantei.
Care este programul de lucru?
Programul nostru de lucru este de Luni pana Vineri, intre orele 09:30 si 18:30. In acest interval ne puteti contacta la numarul de telefon 0751 666 600 pentru informatii suplimentare sau programari.
Cum pot trimite o turbosuflanta la reconditionat daca nu locuiesc in Bucuresti?
Turbosuflanta poate fi trimis? prin firme de curierat rapid. Recomandam FanCourier: pachetele ne sunt livrate in prima parte a zilei si, de obicei, expedierea turbosuflantei reparate se realizeaza in aceeasi zi catre dumneavoastra.
Cum se realizeaza plata serviciilor?
Plata se poate realiza atat cash, cat si prin intermediul cardul bancar la sediul nostru. Aveti posibilitatea de a opta pentru plata in sistem ramburs la curier, in momentul livrarii turbosuflantei reconditionate, daca ati ales sa trimiteti piesa defecta prin curier.
Cat costa reparatia turbosuflantei?
Pentru informatii despre pretul reparatiei, va rugam sa consultati pagina: LISTA DE PRETURI.