VTR200

VTR200

Turbo Technics VTR200 a fost dezvoltat ca parte a unui program de remanufacturare pentru turbinele cu geometrie variabila directionat special pentru producatorii de vehicule OE.

Aceeasi tehnologie este acum disponibila în piata pieselor de schimb pentru a satisface nevoile unei cereri din ce în ce mai numeroase din cadrul industriei de reparatii si reconditionare a turbinelor.

VTR200 este proiectat pentru a verifica atat caracteristicile debitului, cat si cele de actionare ale  geometriei variabile si pentru a regla la specificatiile originale ale producatorului. Remanufacturantii si reparatorii pot acum sa aiva încredere in reparatia turbocompresoarelor echipate cu mecanisme de geometrie variabila, avand în vedere ca acestia pot regla aceste mecanisme la setarile impuse de producator.

Spre deosebire de alte masini de verificare a debitului, VTR200 urmeaza aceeasi metoda de testare utilizata de producatorii de turbine OE la fabricarea originala.

Sistemul adaptor de montare cu eliberare rapida permite conectarea aerului la turbocompresor intr-un mod rapid pentru testarea acestuia.

Sistemul de masurare a aerului asigura un grad ridicat de precizie, iar software-ul complet compenseaza complet modificarile presiunii, temperaturii, umiditatii si altitudinii.

Reglarea debitului este realizata in timp real, accelerarea procesului de reglare si reactia actuatorului este afisata grafic pe ecran. Pozitiile senzorilor pot fi afisate grafic si datele de testare pot fi salvate / tiparite.

VTR poate controla atat actuatoarele actionate vacuumatic, cat si cele actionate prin presiune, cu drivere electronice de actionare.

Inapoi la pagina precedenta