VTR100

VTR100

Modelul VTR100 este o versiune simplificata a modelului VTR200, potrivita pentru toate aplicatiile de turbo pentru autoturisme si comerciale usoare si este construita astfel incat sa se potriveasca nevoilor atelierelor mai mici. Acesta este conceput pentru a seta mecanismele VNT la fluxul necesar folosind sabloanele software generate de TurboTehnics. Capabil de a seta toate turbocompresoarele de aspiratie, atunci cand este utilizat in combinatie cu driverul actuatorului ATP100, VTR100 poate fi de asemenea utilizat pentru a seta tipurile de servomotoare electrice.

Este important faptul ca functionarea masinii respecta indeaproape metodele utilizate de producatorii de echipamente originale pe liniile lor de productie, oferind o procedura de setare fiabila pentru industria reparatiei turbocompresoarelor.Altitudinea si corectia de temperatura sunt incorporate in software.

Setarile debitului de aer pe VTR100 

Au loc cu turbocompresorul complet asamblat, plasandu-l in suport si conectand alimentarea cu aer cu un cuplaj magnetic. Aerul comprimat este furnizat la o presiune precis controlata si debitul masurat. Corectia pentru altitudine si temperatura este aplicata si comparata cu sablonul. O reglare in timp real se face apoi la mecanismul VNT al turbocompresorului pana cand se ajunge la valoarea impusa de producator.

Inapoi la pagina precedenta