VSR3

VSR3

Modelul VSR3 este proiectat pentru o versatilitate ridicata, acesta avand o capacitate de a echilibra pana la 20 de ansambluri de baza (CHRA) in timpul unei zile lucratoare normale. A fost proiectat pentru atelierele mici. Este potrivit pentru toate turbocompresoarele pentru pasageri si acopera de asemenea modele usoare de camioane. VSR3 este cel mai recent dintr-o linie care ruleaza de la VSR Mk3 lansata in 1999, cu cateva sute de exemplare care opereaza in intreaga lume.

Echilibrarea pe VSR3

Pentru montarea si antrenarea sistemului CHRA la viteze de rotatie de pana la 300.000 rot / min (in funcsie de marimea modelului) se utilizeaza o carcasa turbina slave sau un adaptor TT Multi. CHRA este rulat pe intreaga gama de viteze, acoperind in mod tipic primul si cel de-al doilea mod de vibratii, iar echilibrul este corectat utilizand biaxul incorporat.

VSR3 este echipat cu un calculator pentru analiza si afisarea datelor in timp real.

VSR3 dispune, de asemenea, de un banc de lucru integrat si de o tava de scurgere pentru a permite ca lucrulul in timpul echilibrarii CHRA sa se desfasoare rapid si curat.

Inapoi la pagina precedenta