VSFR

VSFR

Ofera combinarea functiilor de echilibrare si de reglare a debitului intr-o singura masina ceea ce face ca si capacitatea totala sa fie economica, oferind o valoare remarcabila pentru atelierele mici.

Standardul industrial VSR3 este combinat cu VTR100 pentru a permite reconditionarea practic a tuturor turbocompresoarelor care echipeaza autoturismele de pasageri si a turbocompresoarelor comerciale usoare.

Echilibrarea pe VSFR

Folosind acelasi proces de echilibrare ca VSR3 si partajand aceeasi constructie, VSFR este capabil sa echilibreze miezurile turbo la viteze de pana la 300.000 rot/min. Folosind carcasa turbinei Multi-Adaptor si cu biaxul incorporat, sunt asigurate flexibilitatea si viteza de functionare.

Reglarea debitului de aer pe VSFR

Folosind acelasi proces de reglare a debitului ca si VTR100 si accesand aceeasi baza de date, VSFR va seta toate turbocompresoarele de aspiratie iar impreuna cu ATP100 poate fi, de asemenea, utilizat pentru a seta diferite tipuri de actuatoare electronice.

Procesul de stabilire a debitului utilizat la VSFR urmeaza aceeasi procedura ca cea utilizata de producatorii de echipamente originale (OEM) in fabricarea originala.

Inapoi la pagina precedenta