Prezentare Gate Test 12 & Flow Bench

       Odata cu inceperea anului 2015 societatea AVD TURBO SRL are placerea sa prezinte o premiera la nivel mondial in domeniul reconditionarii turbosuflantelor, respectiv un echipament de ultima generatie menit sa asigure un nivel de calitatea al reparatiei egal cu cel al turbosuflantelor noi.

Primul astfel de echipament produs la nivel mondial numit GateTest 12 + Bench Flow ( 2 in 1 ) si avand seria SN: 0001 a fost livrat in Romania catre societatea AVD TURBO SRL.

Componenta GateTest 12 permite calibrarea actuatoarelor electronice si vacuumatice cat si setarea lor la paramentrii de fabrica ai producatorului. In urma efectuarii reparatiei actuatorului electronic functionalitatea acestuia este testata, echipamentul efectuand automat o verificarea a parametrilor de functionare.

Componenta Bench Flow (stand testare flux de gaze) efectueaza reglajul pozitiei geometriei variabile cu o precizie de 99.85% astfel incat este eliminat complet riscul ca in urma unei reconditionari a turbosuflantei sa apara fenomenul de “turbo lag” sau “limp mode” .

De ce este necesar acest echipament ?

 

Piata turbosuflantelor s-a diversificat extraordinar in ultimul timp, au aparut modele noi , tehnologii noi , moduri de functionare diferite. Astfel devine imposibil de realizat un reglaj corect al unei turbosuflante de noua generatie fara a avea in dotare un echipament de acest gen.  

 

Galerie foto :


 

Galerie Video