Tehnologie know-how | AVD Turbo SRL

Tehnologie know-how

1. Masina de echilibrat / centrat turbosuflante 

Masina de echilibrat turbosuflante pe care societatea noastra o foloseste este identica cu cea folosita de producatorii de turbosuflante in fabricile lor. Acest echipament este la ora actuala cel mai performant si in aleasi timp cel mai scump din piata , oferind o acuratete de 98.6% . Cu acest echipament reusim sa realizam reparatiile de turbosuflante la standardele impuse de fabrica.

VSR301.jpg

Puteti vedea acest echipament in lucru aici.

 

2. Echipament testare / calibrare actuatoare electronice.

Pentru ca toate turbosuflantele de generatie noua sunt controlate de unitati electronice, dupa reconditionare, este necesara recalibrarea acestui dispozitiv. Este deosebit de important ca pentru o functionare corespunzatoare actuatorul sa fie setat corect.

 

3. Masina de spalat carcase.

Pentru a evita depunerile de calamina / rugina din carcasele turbosuflantei , acestea trebuiesc curatate bine de depuneri si  degresate .  Echipamentul cu care realizam acest lucru incalzeste foarte bine carcasele si cu ajutorul jetului de apa foarte puternic si a solutiei speciale , indeparteaza toate depunerile lasand carcasa ca noua.

Inainte                                                                              Dupa

        

4. Masina de spalat cu ultrasunete.

Turbosuflanta are in componenta multe piese mici , delicate de care depinde buna functionare a acesteia. Acestea trebuiesc curatate atent , cu grija , fara a strica , stramba sau afecta calitatea si forma materialului.

Pentru aceste piese societatea noastra foloseste o masina de spalat cu ultra sunete . Efectul il puteti observa.

Inainte                                                                                     Dupa

1.jpeg    

Inainte                                                                                  Dupa